International Human Resources


Suntem specializați în furnizarea de servicii de recrutare de top, gestionarea eficientă a salariilor și standardizarea practicilor și procedurilor la diferite niveluri și componente departamentale din cadrul organizației dumneavoastră. 

Servicii

Administrare personal 

Spune-ți la revedere complexităților de salarizare și lasă-ne să simplificăm procesul pentru tine. Serviciile noastre de gestionare a salariilor asigură o compensație exactă și în timp util pentru angajații dvs., ajutându-vă să mențineți conformitatea cu cerințele de reglementare. De la procesarea salariilor până la calculele fiscale, ne ocupăm de toate, permițându-vă să vă concentrați asupra obiectivelor dvs. de afaceri de bază.

Recrutare și selecție  

Echipa noastră experimentată înțelege importanța critică a construirii unei forțe de muncă calificate și motivate. Folosim strategii de recrutare de ultimă oră pentru a identifica, a atrage și a plasa cei mai buni talente pentru organizația dumneavoastră. Fie că sunteți în căutarea de lideri executivi, profesioniști specializați sau angajați de nivel de intrare, ne adaptam abordarea pentru a satisface nevoile dvs. unice de angajare.

Evaluarea performantelor și a potențialului profesional

Identificăm elementele de progres sau regres profesional şi necesitatea organizării unor cursuri de reactualizare sau de perfecționare a cunoștințelor profesionale.

Training  

IHR vă pune la dispoziție o gamă variată de programe de training "ready-made" cât și personalizate în funcție de necesitățile companiei dumneavoastră.

Training Vânzări

Training Management

Training Limbi străine

O gamă largă de servicii pentru angajatori.

Mereu în pas cu schimbările legislative și mișcarea pieței forței de muncă.