Declaratie de consimtamant privind prelucrarea datelor

Trimiterea datelor dumneavoastra catre SC International Human Resources, inregistrata la Registru Comertului cu J40/20260/2017, CUI 38581415, avand sediu social in Bucuresti, strada Calea Mosilor, nr.158, etaj 6, sector 2, reprezinta acordul dumneavostra in scopul prelucrarii si mentinerii acestora pe o perioada determinata de 2 ani pentru utilizarea lor in transmiterea catre angajatori, conform prevederilor legale (677/2001).

Securitatea datelor cu caracter personal

Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale, cu exceptia cazului in care acestea sunt solicitate de institutii abilitate ale statului.

SC International Human Resources a luat toate masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor dumneavoastra cu caracter personal. Acesul la datele cu caracter personal este limitat si este reglementat prin proceduri si politici de Securitate a informatiei, ce garanteaza faptul ca datele dumneavoastra nu vor putea fi accesate, preluate sau modificate de catre alte persoane, in afara persoanelor autorizate care folosesc aceste date strict in scopul de mai sus precizat.

Adaptarea sau modificarea datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal pot fi actualizate sau modificate de SC International Human Resources numai cu acordul dumneavoastra.

Dreptul la interventie asupra datelor

Orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la operator, la cerere si in mod gratuit:

  • Dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea, stergerea sau chiar portabilitatea datelor cu caracter personal.
  • Dreptul de a depune o plangere in fara unei autoritati de supraveghere;
  • Dreptul de a retrage consimtamantul in orice moment, fara a afecta legalitatea prelucrarii efectuate pe baza consimtamnatului inainte de retragerea acestuia.

Pentru exercitarea acestor drepturi sau daca aveti intrebari sau neclaritati ne puteti contacta in scris pe adresa de e-mail office@ihres.ro sau telefonic +40314379544. 


Echipa